BURSA / KARACABEY - Kurşunlu İlkokulu

Nis

Okulumuzda Bir Yenilik Daha!

Hayırseverlerimiz sayesinde artık okulumuzun bir spor salonu var. Çocuklarımız soğuk ve yağışlı havalarda beden eğitimi ve oyun derslerinden mahrum kalmayacak.

Nis

Okulumuzun dış cephe yenilemesi yapıldı. Bu yenileme işlemine katkıda bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerimiz Emel ERKEN, Hikmet ULGA ve Erkan ÖZTÜRK okulumuzu ziyaret ederek çalışmalarımızı yakından incelediler. Yapılan güzel çalışmalar için takdirlerini belirten şube müdürlerimize ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun boş duran alt kat koridoruna oyun alanı çizerek çocukların eğlenceli teneffüsler geçirmesini sağladık.

Ekm

Birçok hayırseverin desteğiyle okulumuzun büyük eksiği olan kütüphanemize kavuştuk. Emeği geçen herkese minettarız!